NHL Stenden Hogeschool

Door gebruik te maken van gepersonaliseerde, interactieve en dynamische videocontent bieden wij een unieke en individuele ervaring aan iedere student.

De uitdaging

NHL Stenden Hogeschool streeft ernaar om persoonlijk contact te leggen met studenten die zich inschrijven voor een studie. Hiermee willen ze laten zien dat ze betrokken zijn bij hun toekomstige studenten. De hogeschool heeft als doel om een positieve indruk achter te laten, die studenten aanmoedigt om hun inschrijving definitief te maken en vertrouwen te hebben in hun studiekeuze.

De oplossing

Door gebruik te maken van gepersonaliseerde, interactieve en dynamische videocontent bieden wij een unieke en individuele ervaring aan iedere student. Om een connectie te maken met de doelgroep, hebben we verschillende stijlen en grafische elementen geïntegreerd om een ervaring te creëren die doet denken aan social media. Denk aan Instagram-posts, Snapchat-filters en vlogs van echte docenten, allemaal afgestemd op de interesses van de potentiële studenten. Als je goed kijkt, merk je zelfs dat veel van deze elementen speciaal zijn afgestemd op individuele kijkers en hun gekozen studie.

In de video geven we de toekomstige student een kijkje in het leven van een student aan NHL Stenden Hogeschool. We laten ze zien hoe een typische dag eruitziet, van inspirerende colleges en creatieve brainstormsessies tot een kopje koffie van de schoolbarista. De student wordt meegenomen door medestudenten, wandelt door de schoolgangen en krijgt een beeld van de interessante lessen die de student gaat volgen.

De ontvanger wordt persoonlijk aangesproken en gestimuleerd om op de thumbnail te klikken, wat resulteert in de weergave van een persoonlijke video. Deze video wordt via ons videoplatform geëmbed op het domein van NHL Stenden. Wanneer de kijker de video afspeelt, wordt realtime gepersonaliseerde en dynamische informatie opgehaald uit het CRM-systeem van de NHL Stenden en over de video heen geladen. Dit proces wordt mogelijk gemaakt door middel van een versleutelde URL, waardoor wij geen toegang hebben tot persoonlijke klantgegevens. Wel zien wij hoeveel mensen kijken, tot waar ze kijken en waar ze op klikken.

Resultaat

0 %
Openingsrate
0 %
Kijkbereik
0 %
Doorklikrate

Uit de resultaten is gebleken dat studenten zeer positief betrokken en betrokken zijn bij onze videocontent. Dit wordt bevestigd door indrukwekkende statistieken. De open-rate van 79% en kijkbereik van 78% scoren boven de benchmark. De click through rate van 49% geeft aan dat de helft van de kijkers op de knoppen drukt van de video. De bevestiging van het behalen van de doelstellingwen waren de positieve berichten en hogere inschrijfratio die NHL Stenden ons wist te vertellen.

Wat is personalized video?

Gepersonaliseerde video is een video waar persoonlijke gegevens in beeld komen. Dit kan zowel realtime of gerendered zijn. Deze vorm van videocontent is erg relevant omdat er geen informatie wordt getoond die niet interessant is voor de specifieke klant. Alle ruis wordt verwijderd. De content is flexibel en daardoor onderscheidend en uniek per kijker. De inhoud van de video is makkelijk aan de passen en uit te breiden. Een investering doe je dus eenmalig.

Let's talk

Meer regie, rendement en respons op je video? Of op zoek naar een eigen videoplatform voor jouw video’s? Let’s talk! In een kosteloos adviesgesprek gaan we dieper in op de wensen en de mogelijkheden.

    Jouw naam

    Bedrijfsnaam (optioneel)

    Jouw-email

    Waar kunnen we je mee van dienst zijn? (optioneel)